Woonruimte en ateliers voor kunstenaars. Wat een verrassing dat dit er is. Ik ontmoet er gedreven mensen. www.emmanuelshuizen.nl

 

Roni Katz maakt prachtig werk met ijzerdraad. www.ronikatz.com. Deze techniek kan ik toepassen bij mijn wandelplattegronden.

Tali Farchi schildert op muziek in performances. TaliFarchi.com.

Kim Habers tekent complexe patronen op groot formaat papier met fineliner en viltstift. Haar lijnen roepen associaties op met architectuur, maar ook met biologische celstructuren en (3D) stadsplattegronden. Ze creëert ruimtes waar je als toeschouwer ingezogen wordt. Habers snijdt soms de lijnen los van het papier, waardoor ze naar voren komen, of scheurt en kneedt het papier tot een driedimensionaal beeld. Ik hoop dat ze uitgenodigd wordt door Coda voor de papierbiënales.

Marcel Goossen inspireert me met zijn portretten. www.marcelgoossen.nl

Kirsten Offringa illustreert alles. Helaas is de tas die ze me wil laten zien gestolen. www.kirstenoffringa.nl.

Almas Pieters en Sigrid Spier realiseren magazine STIK. Een platte galerie in de vorm van een beeldbundel. STIK geeft de mogelijkheid eigen werk te tonen en interacties aan te gaan met andere kunstenaars en ontwerpers.. STIK verschijnt 4 x per jaargang en je kunt lid worden of mee doen. info@gestikt.nl. www.gestikt.nl De prijs mag je zelf bepalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *